«Медіа Група Україна» об'єднує інформаційні активи

Опубліковано Пн, 16 березня, 12:31

«Медіа Група Україна» вважає розвиток інформаційних активів одним із пріоритетних напрямків діяльності. Для синергії всіх активів та ефективного задоволення потреб і запитів аудиторії створюється «Новинна Група Україна», до якої увійдуть: загальнонаціональний інформаційний телеканал «Україна 24», продакшн новин телеканалу «Україна» «Сьогодні» та сайт segodnya.ua.

Дмитро Белянський

Керувати новою структурою буде Дмитро Белянський. Дмитро Белянський з 2016 року входить до Наглядової ради «Медіа Групи Україна», до цього – управляв медіа-проєктами МГУ, працював директором департаменту інформаційного мовлення телеканалу «Україна». Професійну кар'єру в активах компанії розпочав у 2011 році з позиції директора з розвитку мультимедіа видавничого холдингу «Сьогодні Мультімедіа». Дмитро понад двадцять років працює в українських медіа.

Дмитро Белянський: «Якщо новинний бренд “Сьогодні” вже виграв чемпіонство довіри у загальнонаціональної аудиторії, то успіх національного інформаційного телеканалу “Україна 24” – наша нова амбітна ціль. Ми розраховуємо на лідерство. Не лише на перше місце серед інформаційних телеканалів-конкурентів, якого ми плануємо досягти вже в цьому році, але й на беззастережне лідерство в будь-якій сфері доставки інформаційного контенту. Де б українці не отримували новини, бренд “Україна 24” буде означати для них нову якість подачі інформації. Ми не приховуємо формулу, за якою будемо йти до успіху: до роботи в команді залучаються кращі професіонали телевізійного ринку, об'єднані головною цінністю каналу – різноманітністю думок, тобто лише тут їм буде забезпечена істинна свобода слова. Ми гарантуємо суспільству не лише якісну дискусію, в якій будуть представлені всі точки зору, але й найкращу якість журналістської роботи 24/7 для тих, кому потрібна інформація для прийняття рішень».

Євгеній Бондаренко: «Об'єднання інформаційних активів “Медіа Групи Україна”  і створення “Новинної Групи Україна” – логічний крок у розвитку нашого бізнесу. Дмитро Белянський має величезний досвід роботи на медіаринку і знає наші активи зсередини. Під керівництвом Дмитра наша творча команда зможе впевнено досягати найамбітніших цілей».

«Медіа Група Україна» входить до складу SCM

Конфіденційність та захист персональних даних

Погоджуюсь