Заява Медіа Групи Україна щодо конкурсного відбору управителя УМХ, повторно оголошеного Національним агентством України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (АРМА)

Опубліковано Вт, 1 вересня, 10:08

MGU_Logo_UKR

Медіа Група Україна заявляє про свою незмінну позицію щодо невідповідності конкурсу нормам чинного законодавства. Перед оголошенням конкурсу мав бути проведений аудит активів, що виставляються на конкурс, а учасникам конкурсу – представлена інформація про ці активи, на основі якої можна було б скласти реальні бізнес-програми розвитку активів УМХ. Проте АРМА проводить конкурс абсолютно формально, не зважаючи на вимоги законодавства та здорового глузду.

Аби мати доступ до інформації, яка стосується проведення конкурсу, та контролювати його перебіг, Медіа Група Україна подала документи на участь у конкурсі (учасник від Медіа Групи Україна – видавничий дім ТОВ «Сьогодні Мультімедіа»). Гарантована сума відрахувань до бюджету, зазначена у заявці Медіа Групи Україна, – 1 гривня.

Вважаємо, що конкурс має бути скасовано. Передача майна, майнових та корпоративних прав, цінних паперів «Українського Медіа Холдингу» має відбуватись згідно з нормами чинного законодавства України.

Застерігаємо собі право звернутись до суду та оскаржити дії АРМА.

«Медіа Група Україна» входить до складу SCM

Конфіденційність та захист персональних даних

Погоджуюсь